Yhden kulhon suklaabanaanileipĂ€đŸŒ

YlikypsĂ€t banaanit teki mut eilen niin onnelliseksi, koska pÀÀsin leipomaan tĂ€tĂ€ ihanuutta. đŸ€€ TĂ€llĂ€ ohjeella tiskit pysyy minimissĂ€, koska et tarvitse kuin yhden kulhon ja paistovuoan!


OHJEđŸŒđŸ« 
3 kypsÀÀ banaania 
75g voita sulatettuna 
1 dl sokeria 
1 kananmuna 
1 tl vaniljasokeria 
1 tl ruokasoodaa 
ripaus suolaa 
3 dl vehnĂ€jauhoja 
100 g suklaata rouhittuna 

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Sulata voi ja muussaa banaanit sekaan haarukalla (ihan sileĂ€ksi). Sekoita joukkoon sokeri, vaniljasokeri, kananmuna, ruokasooda, suola ja jauhot. Raasta joukkoon suurin osa suklaasta ja kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Ripottele vielĂ€ pinnalle suklaaraastetta. Paista noin tunti. Voit testata kypsyyttĂ€ paistotikulla. LeipĂ€ on kypsĂ€, kun tikkuun ei jÀÀ enÀÀ taikinaa. JÀÀhdytĂ€ ennen tarjoilua. 

VINKKI! Voit tehdĂ€ kylkeen vielĂ€ suklaakastikkeen. Itse pilkoin kulhoon pari riviĂ€ Fazerin sinistĂ€ ja lorautin valmista maitokaakaota joukkoon. Sulatus mikrossa (muista sekoitella kuumennuksen aikana) ja ihana suklaakastike oli valmis.😋

Kommentit