YlikypsĂ€t banaanit teki mut eilen niin onnelliseksi, koska pÀÀsin leipomaan tĂ€tĂ€ ihanuutta. đ€€ TĂ€llĂ€ ohjeella tiskit pysyy minimissĂ€, koska et tarvitse kuin yhden kulhon ja paistovuoan!
OHJEđđ«
3 kypsÀÀ banaania
75g voita sulatettuna
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
3 dl vehnÀjauhoja
3 kypsÀÀ banaania
75g voita sulatettuna
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
3 dl vehnÀjauhoja
100 g suklaata rouhittuna
Kuumenna uuni 180 asteeseen. Sulata voi ja muussaa banaanit sekaan haarukalla (ihan sileÀksi). Sekoita joukkoon sokeri, vaniljasokeri, kananmuna, ruokasooda, suola ja jauhot. Raasta joukkoon suurin osa suklaasta ja kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Ripottele vielÀ pinnalle suklaaraastetta. Paista noin tunti. Voit testata kypsyyttÀ paistotikulla. LeipÀ on kypsÀ, kun tikkuun ei jÀÀ enÀÀ taikinaa. JÀÀhdytÀ ennen tarjoilua.
VINKKI! Voit tehdĂ€ kylkeen vielĂ€ suklaakastikkeen. Itse pilkoin kulhoon pari riviĂ€ Fazerin sinistĂ€ ja lorautin valmista maitokaakaota joukkoon. Sulatus mikrossa (muista sekoitella kuumennuksen aikana) ja ihana suklaakastike oli valmis.đ
Kuumenna uuni 180 asteeseen. Sulata voi ja muussaa banaanit sekaan haarukalla (ihan sileÀksi). Sekoita joukkoon sokeri, vaniljasokeri, kananmuna, ruokasooda, suola ja jauhot. Raasta joukkoon suurin osa suklaasta ja kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Ripottele vielÀ pinnalle suklaaraastetta. Paista noin tunti. Voit testata kypsyyttÀ paistotikulla. LeipÀ on kypsÀ, kun tikkuun ei jÀÀ enÀÀ taikinaa. JÀÀhdytÀ ennen tarjoilua.
VINKKI! Voit tehdĂ€ kylkeen vielĂ€ suklaakastikkeen. Itse pilkoin kulhoon pari riviĂ€ Fazerin sinistĂ€ ja lorautin valmista maitokaakaota joukkoon. Sulatus mikrossa (muista sekoitella kuumennuksen aikana) ja ihana suklaakastike oli valmis.đ
Kommentit
LÀhetÀ kommentti